Специјализирани програми

Специјализирани програми

ИЕГЕ го поддржува развојот на лидери, менаџери и супервизори во областа на животната средина, градежништвото и енергетиката преку креирање и реализација на специјализирани програми.

 

Специјализираните програми нудат содржина, бенефити и услуги на среден и долг рок. Тие можат да бидат во форма на работилници и да обединат неколку помали тимови во заедничко работење на тема во рамките на нивната област, како на пример стратешко планирање и креирање политики. Исто така, работиме и директно со претпријатијата и јавниот сектор и обезбедуваме наменски креирани специјализирани програми.

Контактирајте го нашиот тим на експерти за повеќе детали и дознајте како би можеле да создадеме специјализирани програми погодни за вашата организација на+389 2 3091 931 or или пратете порака на info@iege.edu.mk

 

Наслов на програма
Опис
Менаџерска и лидерска школа за инженери PDF FILE
Проектирање армиранобетонски згради според еврокодови PDF FILE
Како од идеја до готова апликација PDF FILЕ
Работилница за глобално лидерство и културна интелигенција LINK