Советодавен одбор

Советодавен одбор

Советодавниот одбор на IECE се состои од група на бизнис професионалци, кои ги се среќаваат неколку пати во годината за да дадат свои придонеси и советии. Нивната примарна цел е за се задржи  и информира институтот за различни бизниси, за претпимеништво, финансиски текови, маркетинг, кои може да влијаат директно на работата на институтот.

 

За да контактирате со советодавниот одбора, Ве молелме да ни пишете на info@iege.edu.mk