Подружници

Подружници

ИЕГЕ е поддржан од следниве Институции:

Градежниот институт Македонија - ГИМ, претставува уникатен бренд и нуди услуги во сите области на градежништвото по мотото „Сè на едно место“, почнувајќи од планирање, истражување, проектирање, контрола на квалитет и надзор во градежништвото. ГИМ активно работи околу 40 години и одржува највисоки стандарди за квалитет. За повеќе детали посетете нè наwww.gim.com.mk

 

Фабрика Карпош работи повеќе повеќе од 65 години во градежната индустрија. Фабриката е целосно опремена градежна компанија која го промовира напредокот во технологијата и одржливоста. Вработените имаат искуство во широк спектар на бизнис проекти, од концепт, дизајн, до изградба. За повеќе детали посетете нè на www.fabrikakarpos.com.mk