Кариера

Тековни можности

dashboard-favicon-32x32  Активни огласи

Оглас за инженер за заштита на животна средина

 

dashboard-favicon-32x32  Практикантство

ИЕГЕ нуди можности за студентите и дипломци да ги применат своите академски знаења со извршување на практикантска работа или преку пишување на својата дипломски или магистерски труд во рамки на нашиот Институт. Доколку сметате дека поседувте волја и амбиција за зголемување на вашиот потенцијал, Ве молиме испратете ја вашата кратка Биографија и мотивационо писмо до info@iege.edu.mk